maanantai 23. syyskuuta 2013

Ypäjä 20.-22.9.2013

Moi oltiin Ypäjällä viikonlopuna. Oltiin pe-su Bennon kanssa. Menin pe 110cm ja la 120cm ja su 120cm. Perjantai aamulla pistettiin kamat ja ratsastin Nowan. Sitten lähdettiinkin kohti Ypäjää. Oltiin hyvissä ajoin perillä ja kerettiin pistää kamat ja näin. katsottiin myös vähän kisoja. Pian menin pistämään Beniä kuntoon.
Verkassa Beni tuntui kivalta. Oli hyvin pohkeen edessä ja kevyt suusta. Verkka sujui hyvin. Radalla keskityin rytmini ja oikeastaan kaikkeen. Kerrankin keskityin kunnolla. Eka este kolahti, olin jo ihan jumantsuikka jos tää poni pudottaa, mutta sitten rata jatkui hyvin, eikä Benno ollut lähelläkään esteitä. Se hyppäsi hyvin takapäällä. Perusrata meni nollilla. Sitten alkoi uusinta. Janna sanoi etten saa keskittyä nyt ajan ratsastamiseen vauhdilla vaan teen sitten mielummin pienet tiet. No tuolla ei ollut paljon kääntelemistä. Laitoin ponia vaan vähän laukkaamaan eteen En kovinkaan paljoa. Käänsin mahdollisimman pienet tiet. Nolla rata tuli kaiken kaikkiaan ja olin oikein tyytyväinen Bennoon! Tulimme toisiksi tässä luokassa.


Olin tosi tyytyväinen Bennoon. Jannakin oli. Loppu päivän/illan katselimme kisoja. Ja kävin kävelyttämässä Bennoa. Sitten kun olimme iltaruoat pistänyt menimme asuntoautoon ja teimme iltapalaksi kanasalaattia. Kunnes sain soiton Miisalta, että hän tuli Ypäjälle. Menin moikkaamaan Miisaa ja käskin Miisan tulla meidän asnto autoon nukkumaan. Sitten kun miisa oli hepan saanu pistettyy, hän tuli meidän asuntoautoon ja syötiin kanasalaattii ja juteltiin mukavia. Ja tehtiin kaikkee kivaa :D!
Seuraavana aamuna heräsimme 6.30 ruokkimaan. Ja sen jälkeen olikin odottelua. Koska mun luokka alkoi vasta joskus yli kolmen. No sitten kun aika koitti menimme laittamaan Bennoa kuntoon. En ollut syönyt koko päivänä, koska unohdin :D. Ja se näkyi ratsastuksessa. En saanut Bennoa niin hyväksi kuin perjantaina ja siksi tulos olikin huonompi, koska en keskittynyt niin hyvin. Rata alkoi ihan hyvin, mutta ol iokserilta linja sarjalle, enkä laskenut askelia, vaikka olin suunnitellut askeleet siihen. Sitten tuli yks liikaa ja Benno tul ivähän juureen ja b- osa tippui. No sitten rata jatkui taas ihan jees, kunnes tuli taas linja, siihen olin tulossa ihan hyvään paikaan.Olin jättämässä Bennoa vähän kauas, mutta Benno halusi otta yhen askeleen ja ku olin itse jo menossa Bennolle ei jäänytkänä vaihtoehota yhteen ja se laukkaravasi/hyppäsi oksrein yli, joten keilattiin koko okseri. En ollu tyhtään tyytyväinen rataan.
Jäin tosi huono fiilis tosta radasta, mutta kehuin Bennoa paljon kun se niin kiltisti meni.
No sitten taas katteltiin loppu päivä.
Sunnuntaina päätin, että nyt keskityn ja korjaan eiliset virheet. Mun luokka oli aamulla. Benno tuntui verkassa hyvältä. Radalle lähdin hyvillä mielillä. Rata menikin ihan hyvin, mutta jätin Bennon sarjalle taas vähän kauas, eikä se venynyt nin hyvin ja otti okserin takapuomin alas. Mutta olin kuitenkin tyytyväinen koska rata, oli paljon parempi kuin Lauantainen.
Sitten laittelimme kamoja ja paikkailimme ja menimme hetkeksi katselemaan kisoja. Kunnes lähdimme!
 Kivat kisat oli :)!


-Jassu

6 kommenttia:

  1. ihanat noi sun kypärän ja takin blingit noissa tallikuvissa!:D <3

    VastaaPoista
  2. haha ihanat äänet täs jälkimmäises radas :D mut vaau toi sun kypärä !:)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus ja ihanan monipuoliset kuvat!! :) mukavaa et oot ruvennu postailee vähän useammin :9

    VastaaPoista