keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kuulumisia

Joo eli terve, siitä onkin jo pitkä aika, kun oon viimeks postannu, koska ei ole ollut MITÄÄN inspiraatiota postata. Benno on taas sairaslomalla, 4vk vielä kävelyä, sitten katsotaan pitääkö leikata. Nowa on nyt mennyt ihan hyvin.
Bennokin hyppäsi hyvin ja liikkui sileällä hyvin, paitsi että oli aina aluksi tosi jäykkä, mutta aina vertyi ratsastuksen myötä, eli benno ei näyttänyt kipuaa :'(. Vietiin se ell ku aateltii et se tarvii piikittää, mut sit bennol huoamttiin toi ja onneks huomattiin!
Menin Nowalla pari peinempää luokkaa sen palatua sairaslomalta, ja nyt menin vähää aikaa sit Salossa 100cm jossa Nowa oli 3. Nowalla jatkan nyt treenailua koska on kohta hallimestaruudet.

Tossa oli jotain vanhoja kuvia (:
Nähään taas, yritän saada inspiraatiota!
-Jassu

7 kommenttia:

 1. mikä siis bennolla on?

  VastaaPoista
 2. mikä polvessa on? :( meillä kans kisahepalla toisessa polvessa huomattiin kuvista, että on "harventumaa" ja teki samaa, ettei näyttänyt kipujaan, mutta aluksi aina kummallisen jäykkä. Piikitettiin sitten pariin kertaan polvet ja nyt pitäisi olla hyvä taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polven nivelkierrukka on revenny:/

   Poista
  2. eikää :/ toivottavasti tulee pian kuntoon!

   Poista
 3. Eiks se nivel kierukan repeeminen oo aika paha juttu? :( Tai siis kun meijän tallilla on yheltä hepalta revenny kans polven nivelkierukka, eikä siitä enää esteratsuks oo.. Toivottavasti Benno paranee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eläinlääkäri sanos et se voi kävelemällä parantua, mut jos ei niin sit pitää leikata. Ehkä sillä tiedän talli hepalla oli sit vähän jotai muutaki ''hämärää'' :) Kiitti kuitenkin!

   Poista