torstai 18. syyskuuta 2014

Annan valmennus

Moi! Johan innostuin taas kirjoittamaan blogia! Huomasin, että tää vapauttaa vähän mieltä kaikista koulu jutuista. Tänään Jesko ratsasti Benin, koska mulla oli valmennus, enkä olisi sitä kerennyt ratsastamaan.

Meillä oli tosiaan Ratulla valmennus kuuden aikaan. Ensimmäinen estetreeni Pälellä. Anna tietysti kyseli mimmoinen toi on ja mitä sillä on menty ja kerroinkin sitten.
Ravailin ja laukkasin itsekseni. Sitten aloimmekin tehdä alku hyppyjä ristikolla jossa oli puomi edessä. Sitä tultiin ravissa. Aluksi Päle tuli aika laiskasti, mutta sitten sain sen paremmin pohkeen eteen ja se otti hyviä hyppyjä.

Tämän jälkeen tultiin kolmoissarjaa. A-osa oli ristikko jonka edessä oli puomi, sitten yksi askel toinen ristikko sitten kaksi askelta ja ristikko, sen jälkeen suoralinja 5-laukkaa pikkupysty. Tulimme aluksi ristikkoina ja se meni hyvin. Sitten b-osa nostettiin pystyksi ja c-osa okseriksi. Päle tuli oiken kivasti, mutta huomaa että se on todella herkkä mun tasapainolle, että mihin päin liikun.
Sen jälkeen tulimme kolmoissarja linjan ja parin esteen kiemura 'radan'. Aluksi olin vähän hukassa, mutta sain sen sitten liikkumaan hyvin. Koska jos jalkani heilahti liikaa tai tasapaino heitteli Pälekin kiemurteli.

Sitten kolmoissarja linjan vika pysty nostettiinkin aika nopeasti vähän korkeamakksi, joten Päle pudotti sen kerran, kun emme olleet ihan valmistautuneet siihen.  Sen jälkeen Päle olikin aika tarkka. Tulimme taas semmoisen kiemura radan joka meni jo paremmin.


Sitten pitikin tulla rata. Mutta sen sarjalinjan päähän tuotiin vitivalkoinen lankku joka oli aika jännä Pälen mielestä. Se kuuli myös ravikärryt kaukaa niin sekin jännitti. Pari kertaa se siihen kielsi, mutta hyppäsi kuitenkin loppujen lopuksi hyvin koko radan. Tarkoitushan oli vaan edetä ja olla rentona selässä!


Anna kehui Päleä ja sen hyppytyyliä ja, että se on kiva löytö. Myös todella tasainen neljävuotiaaksi.
Kotiin päästyämme treenasimme suihkuttelua, mutta meni jo paremmin kun eilen.
Huomenna onkin Bennolla kisat Ypäjällä, eli heippavaan!
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti