torstai 23. lokakuuta 2014

HIHS ensimmäinen päivä ja postailua

Nyt on taas postailu jäänyt kiireiden vuoksi. Tosin mitään erikoista ei ole heppojen kanssa ollut. Paitsi no Päleltä sain kavion huuleen, mutta siitäkin on nyt selvitty. Tänään olimme Bennon kanssa HIHS:sissä hyppäämässä poniluokan. Korkeus oli 110cm. Tämä olikin Bennon kanssa ensimmäinnen kerta HIHS:sissä, Nowan kanssa olenkin ollut 2vuotta sitten.


Paikalle saavuimme ajoissa. Jesko meni hakemaan rannekkeet ja näyttämään paperit. Minä taas laitoin itseni ja Bennoa. Kun Jesko tuli laitoimme Bennon. Siitä meninkin Tiiun kanssa areenalle odottamaan radankävelyä ja Jesko kävelytti Bennoa.
 Rata oli ihan kiva, mutta kakkospysty oli matala, mutta tuli Bennolle aika pahasta kaarteesta, koska se oli sokealta puolelta. No radankävelyssä suunnittelin hyvin tien sinne. Perusrata oli aika helppo ja uusintakin, mutta melkein kaikki oikasu tiet tuli Bennon sokealta puolelta joten en voinut kovin pieniä teitä siis tehdä.
 Radankävelyn jälkeen meninkin verkkaan. Ja sieltä sitten tutustumaan areenaan. Benno oli areenaan tutustuessa todella innoissaan, Benno tajusi mitkä kisat meneillään. Tutustumisen jälkeen menin verkkaamaan esteillä. Verkka oli kamala, vaikka tilavampi kuin parivuotta sitten, mutta esteet oli siellä sillai hassusti niin oli ahdasta ja siellä oli paljon heppoja ja poneja joten en voinut verkata kunnolla, mutta ei Benno tarvinnut paljon verkkaa.
Radalla Benno tuntui todella kivalta ja olinkin kevyessä istunnassa Bennon kanssa koko ajan ja  ohajilin sitä vaan. Perusrata meni kivasti ja uusintakin alkoi hyvin. Tein uusinnassa aika isot tiet, sen takia, että Benno varmasti näkee. No viimisellä linjalla ajattelin hanattaa ja oikasta linjan ja jättää yhen askeleen, mutta reagoin liian hitaasti niin Benno tuli ihan liian lähelle ja tiputti viimeisen. Kyllä ärsytti, oisi muuten tullut 3sija. No Lauantaina paremmin :)!

-jassu

3 kommenttia:

  1. Millä ohjelmilla muokkaat sun ig kuvat? :) sullon hieno poni ja tosikivan näkönen nuori tsemppiä sen kanssa!!

    VastaaPoista
  2. Koska päivittelet taas blogii ?

    VastaaPoista