tiistai 7. lokakuuta 2014

Päivittelyä


Viime viikolla mulla olikin Maijan koulutunti, jossa harjoiteltiin siirtymisiä. Päle meni sen tunnin tosi kivasti, enkä jaksa siitä enempään selittää. Bennolla olikin viime viikko kokonaan vapaata, kerran kävin maastossa, mutta annoin sen levähtää, koska minusta se oli sen oloinen, että tarvii iisimpää ja nyt se onkin tosi paljon parempi kun olen sitä tällä viikolla ratsastellut.
Tässä muutama kuva Maijan tunnista.

Perjantaina hyppäsimme Pälellä vähän jumppaa. Päle hyppäsi kivasti ja rennosti. Teimme puomi pysty harjoituksia, joissa päle joutui itse keskittymään hyppyyn.
Kyllä sen huomaa, ettei Päle ole vielä niin nopea edestä, mutta kyllä se siitä sitten kasvaa.


Ja Sunnuntaina olikin Salossa seurakisat johon lähdimme Pälen ja Nowan kanssa. Nowan kanssa meni siis Sani. Erica tuli mun kisahoitajaksi. Aluksi katoimme Nowan pari luokkaa kunnes otimme Pälen. Päle oli jo heti todella hysteerinen ja se ihmetteli kaikkea. Se oli ihan hermostunut kun sitä kävelytti ja keksi kaikkea mitä pelätä. Radan kävelyn jälkeen menin selkään ja aloin ravailemaan. Aikaa oli paljon joten otin ihan rauhassa. Päle kuitenkin alkoi säikkymään kaikkea, kun ihmsisiä tuli sielttä sun täältä ja vaikka mimmoisella vauhdilla ja siellä vallitsi oikein sekasorto ja huomasin, että Päle hermostui. Se alkoi hyppimään ja keksimään kaikkea. Joten päätin mennä pois verkasta toiseen päähän jossa kaikki käveli. Siellä Päle rauhottui ja hyppäsin siellä verkka hyppyjä. Siinä huomasinkin, että Päle on arka suustaan ja äiti sanoi, että sillä on varmaan piikkejä suussa, koska se syö heinääkin hassusti, joten sillä on raspaus tällä viikolla.
No kun sain Pälen verkattua menin radalle ja näytin sitä Pälelle. Hyppäsimme tosiaan 90cm 367.1.
Radan aloitettua rytmi ja tuntuma oli hukassa joten 2 este tuli alas, koska en valmistellut Päleä siihen. Ja Päle tuli vähän vinosti ja epätasapainoisesti. Sen jälkeen rata sujuikin loppuun ihan hyvin. Rata oli kuitenkin mielestäni huonompi kuin viimeksi. Mutta se johtui todennäköisesti kaikista muistakin syistä, mutta yksi kokemus rikkaampia taas.

Tällä viikolla Pälellä onkin ollut rentoa kävelytystä ja Bennon olen ratsastanut hyvin. Se on toiminut tosi kivasti.
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti