keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Edistystä

Moikka
    Viime postauksesta on taphatunut paljon edistystä. Sileän tunneilla voidaan vetää jo kunnolla ja hypättykkin on ihan hyvin. Päle on kuntoutunut hyvin.
Olen ollut kahdissa Sannan (Backlund) treeneissä ja Päle on mennyt molemissa hyvin. Mulla oli viimeisin treeni maanantaina. Päle oli alkutunnista ihan kamala. Siis se kyttäsi kaikkea kun yritin ravailla. Se ei suostunut mennä mistään ohi ja oli tosi ärsyttävä. Kuitenkin kun alettiin hyppäämään se alkoi keskittymään - onneksi.
 Videolta näette mitä tehtiin tunnilla, koska en jaksa selittää, selitän kuitenkin miltä se tuntui.
Päle oli siis aavistuksen vahva ja sen huomasin varsinkin kun hyppäsimme rataa. Päle vielä kuumu jos antaakannusta ennen estettä. Yleensä jos en löydä paikkaa kannustan Päleä hyppäämään kannuksella, koska sitä piti tehdä Bennolla, mutta Päle on paljon herkempi kannukselle, joten se aina ampasee sinne esteelle ja painaa sen jälkeen kädelle. Minun pitäisi vain malttaa esteelle eikä asettaa Pälelle painetta. Päle on tosi luotettava esteillä, että se ei tee mitään tyhmää joten mun pitäisi vain oppia luottamaan siihen, koska Päle kyllä menee. Jotenkin mulla on vain semmonen mielikuva, että jos en aseta siihen pientä painetta koko ajan niin se ei hyppää, vaikka se oikeesti hyppää. Se on kiltisti mennyt kaiken, vaikka olen pari kertaa mokannut, tossa videollakin näkyi kun toin sen parille okserille vähän huonosti. Hupsiiis..

 
Ollaan kuitenkin Pälen kanssa kehitytty nyt ja meillä menee esteillä ihan yleisestikkin paremmin ja tietysti sileällä. Paljon kuitenkin on vielä edessä.
Nyt haluan kuitenkin kertoa, että mun ja Pälen ekat kisat 8kk kisatauon jälkeen. Menemme Luvialla sunnuntaina 90cm. Mietin metriä, mutta Sanna sanoi, että kanattaa ekana mennä 90cm jos Päle on vaikka tosi villi verkassa tai jotain. Ootan kyllä innolla noita!

Sitten vielä toinen asia mistä teen ihan oman postauksen sitten kun haluan ja pystyn ja kykenen eli Nomppu on lopetettu. Nowa lopetettiin 19.5. Nowan jalka ei parantunut ja meni vaan huonommaksi, joten se oli pakko lopettaa ettei se kärsi. Ikävän on todella kova. Kerron kuitenkin Nowasta enemmän eri postauksessa sitten kun haluan ottaa aiheen esiin…


 


-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti