sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Luvia 28.6.2015Heipsun!      Olin tänään Pälen kanssa Luvialla kisoissa. Nämä olivat ensimmäiset kisat 8kk tauon jälkeen. Lähdin kisoihin hakemaan hyvää mieltä ja nolla tulosta, sillä hyvät radat ovat tällä hetkellä tärkeimpiä jotta Päle kehittyisi.    Lähdimme Luvialle vähän yli 8, sillä halusimme olla ajoissa. Luokkani arvioitu alkamisaika oli 11.15. Saavuimme kymmeneltä, joten meillä oli aikaa riittävästi. Ehdin katsoa muutaman ratsukon kasikympistä ennen kuin menimme laittamaan Päleä.
 Pälen laitettuamme kuntoon Jesko kävelytti sitä kunnes menin verkkaan. Päle oli rauhallisen tuntuinen, tai tietysti se oli jännittynyt, mutta olin odottanut kaahotusta ja pomppimista. Tunsin vain, että Pälen askeleet olivat hieman jännittyneitä, mutta muuten se ei pelännyt. Sain sen laukassa ja ravissa kuuliaiseksi, joten verkka hypytkin sujuivat hyvin. Emme hypänneet montaa kertaa, sillä Päle tuntui tosi hyvältä niin en halunnut rasittaa sitä liikaa.


   Radalle mennessä Päle oli tosi jännittynyt ja uskalsi juuri ja juuri ravata esteiden ohi. Ravasin kuitenkin edellä olevan ratsukon ajan ympäri kenttää ettei Päle jännitäisi niin paljon. Sitten kun sain lähtöluvan nostin laukan ja aloitin radan. Päle tuntui koko radan hyvältä. Muistelin Sannan treeneistä rauhallisuutta ja malttia, joka säilyi hyvin enkä hermostuttanut Päleä missään vaiheessa. Päle tuli esteille hyvin ja teki kaiken mitä pyysin. Menimme siis perusradan nollilla josta lähti heti perään uusinta. En halunnut ratsastaa aikaa vaan nousin vain hieman kevyeeseen istuntaan ja käskin mennä eteenpäin, mutta voitonkiille ei ollut silmissä.  Koko rata meni siis nollilla ja olin todella tyytyväinen Päleen.
Olin varma ettemme sijoitu, koska muut menivät sen verran nopeasti, mutta sijoituin kuitenkin 8. Hieno Päle! En olisi voinut odottaa parempaa tulosta. Ensi kisat meillä onkin Metsämäessä!

-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti